SONDAJ. Florin Cîțu sau Virgil Popescu, cine are dreptate cu plata sau neplata facturilor?

SONDAJ. Florin Cîțu sau Virgil Popescu, cine are dreptate cu plata sau neplata facturilor?

ianuarie 12, 2022 1

Președintele PNL și al Senatului României l-a criticat pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, care a spus că acei consumatori casnici care au primit facturi calculate greşit nu ar trebui să plătească până când când nu li se reface factura.

”Dacă a spus aşa ceva, sper să vină să corecteze. Nu se poate să nu plăteşti factura. Aşa ceva nu se poate face”, a spus Cîţu, cu argumentul că, pe ideea asta, se poate ajunge ca oamenii să nu își mai plătească nici taxele și impozitele, ceea ce ar lăsa statul fără bani pentru plata pensiilor și a salariilor bugetare.

”Haideţi să nu creăm probleme, pentru că fără cadru legal, dacă nu plăteşti factura, vor fi penalităţi, iar după penalităţi ţi se taie curentul. Nu l-am auzit pe domnul Popescu, dar dacă a spus aşa ceva, sper să vină să corecteze. Nu se poate să nu plăteşti factura. Aşa ceva nu se poate face”, comentat Cîţu.

El a arătat că trebuie să fim foarte atenţi că dacă îi îndemnăm pe oameni să nu plătească factura, pentru că ”nu vor mai plăti taxe şi e complicat”.

”Eu zic să respectăm legea. Guvernul are datoria să găsească, dacă sunt facturi greşite, iar prin instituţiile statuilui să meargă şi să-i sancţioneze pe cei care au greşit”, a mai afirmat Florin Cîţu.

[wpdevart_poll id=”34″ theme=”1″]

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “SONDAJ. Florin Cîțu sau Virgil Popescu, cine are dreptate cu plata sau neplata facturilor?
  1. Avatar

    Harry Nemyra

    I-aș da dreptate și ministrului dar Câțu are mai multă , e adevărat că trebuie creat un cadru legal pentru a refuza plata unei facturi și asta intră mai mult în competența ministrului . Nici de haos nu-i nevoie , mai ales în ,,vremi,, ca ,,istea,,!

    ianuarie 13, 2022 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.