Telecomandantul: de ce nu e Preda de dreapta, de ce e Puric mare?

octombrie 30, 2009 0

Ce-am mai auzit povestindu-se despre ce-au vazut prietenii la tv, ce-am mai vazut la TV. Am ajuns frint dupa o intilnire de gradul 3 cu un scriitor mare (veti vedea voi zilele urmatoare:), am cazut leguma in fata televizorului si mi-am procurat si eu niste experiente. Asadar:
– Gigi Becali la TVR da definitia dreptei. Si explica de ce colegul de parlament, Cristian Preda, nu e de dreapta. „Domnul Cristian Preda nu e de dreapta pentru ca nu saluta. El n-are cum sa fie de dreapta”.
– zapez, trec printr-un Dinescu care explica cu patos de ce e Boc ca un tocilar piricios, ma mai invirt, ajung pe TVR nude e inregistrata o reprezentatie a lui Puric, o „conferinta” ciudata, OMul frumos. De fapt, un soi de stand up mistic nationalist. Citez: „In cartea asta care am incercat s-o scriu am incercat sa recuperez conditia romaneasca”. Identificati greselile si aflati de ce e Puric mare.
– am auzit ca a sunat Florin Piersic, seniorul, la o emisiune si a iesit cea mai tare poveste despre foamea mediatica de boala si moarte. Un reporter l-ar fi sunat la Budapesta – unde Piersic filma in rolul unui medic la un spital – si l-a intrebat „unde sinteti”. Omul a raspuns: „la spital”, dar n-a mai apucat sa spuna „filmez”. Ca a si aparut zvonul ca inca un mare actor e la spital… Cica ar fi intrat in direct intr-o emisiune si nici nu vreau sa-mi imaginez ce-a iesit.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.