Teodosie lovește ca anticristul în sexul frumos: ”Femeia a început păcatul, de aia naște în chinuri”

Teodosie lovește ca anticristul în sexul frumos: ”Femeia a început păcatul, de aia naște în chinuri”

mai 10, 2021 1

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, lovește din nou. De data asta nu mai îndeamnă credincioșii să nu poarte mască și să nu creadă în COVID, ci se folosește de cărțile sfinte pentru a vorbi de rău… femeile.

Întrebat la emisiunea ”Dialog duhovnicesc”, de la Radio Dobrogea, dacă nu este discriminare faptul că femeia nu are roluri importante în Biserică, aşa cum are bărbatul, ÎPS Teodosie a afirmat că ”femeia a început păcatul” și că din această cauză ”naște în dureri”.

  • ”Femeia văzând fructul interzis a luat și a gustat și după ce a gustat ea, i-a dat și bărbatului său (…) Nu Adam a fost amăgit, ci femeia, s-a făcut călcătoare de poruncă. Eu nu am spus nimic în plus, am vorbit din Sfânta Scriptură (…) Femeia întrec pe bărbați în jertfă, femeile au cel mai mare rol pentru educarea copiilor. Nu am diminuat rolul femeii, am ținut niște citate (…) Cine nu știe Sfânta Scriptură, trebuie să îl dea în judecată pe Dumnezeu. Nu vorbesc de la mine, niciodată n-am păreri personale privitor la Teologie, n-am nicio părere proprie, toate sunt din Sfânta Scriptură și din Teologia autentică”, a declarat ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, duminică, la Antena 3.

Investigat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Teodosie a răspuns cu lejeritate: ”Și Hristos a fost sancționat și a biruit toate sancțiunile”.

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Teodosie lovește ca anticristul în sexul frumos: ”Femeia a început păcatul, de aia naște în chinuri”
  1. Avatar

    Tapi Catalin

    IPS Mache, rusofilul, măzăritul, cercetatul penal, etc. s-a luat de FEMEI, uitând că am fost cu toții, născuți de o femeie, el a fost născut de o femeie, Iisus a fost născut de o femeie, Sefu’ Daniel a fost născut de o femeie, etc. ! Ce zic babele pe care le păstorește?!

    mai 11, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.