Unde sint greii PDL?

noiembrie 15, 2009 0

Unde sint, in aceasta campanie electorala, „greii” pedelisti? Punctual, am in vedere tripleta Blaga-Videanu-Berceanu.
Am observat aceasta distanta si in lunile de dinaintea campaniei electorale, dar atunci ea nu era atit de evidenta pe cit e acum – Traian Basescu parea ca a dat o directiva sa nu fie multi pedelisti cu notorietate in preajma sa cind mergea la cite un tirg de tara de la cite o sarbatoare de oras mic.
E adevarat, pe de alta parte, ca abia am ajuns la mijlocul campaniei electorale si ca, prin urmare, inca mai e timp pentru TRIPLETA sa se arate linga presedinte.
Dar, oricum vor decurge lucrurile in aceasta privinta in urmatoarele trei saptamani, as putea sa bag mina in foc ca vom avea un Congres al PDL in 2010 foarte foarte interesant 🙂
P.S. In interviul pe care l-a acordat cotidianului „Libertatea”, reporterul povesteste scurtissim despre citeva personaje pe care le-a intilnit pina sa intre la presedinte. Una dintre acestea: Onaca. Celebrul scafandru, fostul peremist? Nu ar trebui sa ne mire prea tare – Onaca i-a fost alaturi lui Traian Basescu si la momentul referendumului de dupa suspendarea din aprilie 2007.
www.patrasconiu.ro

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.