VIDEO. Cîțu taie în carne vie după tragedia de la Constanța și promite că ”responsabilii vor plăti”

VIDEO. Cîțu taie în carne vie după tragedia de la Constanța și promite că ”responsabilii vor plăti”

octombrie 1, 2021 1

UPDATE. Premierul României a anunțat acum câteva minute că l-a demis pe managerul AMCS, cel care trebuia să evalueze perioadic situația spitalului din Constanța.

Florin Cîțu, premierul României, le promite românilor că cei responsabili de incendiul de la Constanța, unde au murit 7 oameni, o să plătească.

Cîțu a anunțat că managerul spitalului din Constanța și șeful Agenției pentru Managementul Calității în Sănătate (AMCS) o să fie demiși, relatează stiripesurse.ro

”L-am sunat pe domnul primar Chițac să o demită pe doamna manager și pe domnul președinte al AMCS, care de când a intrat în funcție nu a făcut nimic, mai ales că acest spital au fost mai multe nereguli.

Domnul președinte nu a făcut nimic. S-a bazat pe declarații pe proprie răspundere. Este în subordinea SGG și pot să fac acest llucru. Nu și-a dus la îndeplinire sarcinile.

Cei responsabili o să plătească! Vom avea rezultatele anchetei, iar indiferent de funcție o să plătească”, a spus premierul Florin Cîțu.

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “VIDEO. Cîțu taie în carne vie după tragedia de la Constanța și promite că ”responsabilii vor plăti”
  1. Avatar

    Alex

    Consider ca nu mai are ce sa mai taie, caci , de 31 de ani am ramas si azi, tot cu „zestrea dela impuscat”. Carpelile au fost minore , iar interesul conducatorilor , s-a indreptat in zona propriei buna stari. Concluzia : toate generatiile de alesi au fost si sunt la fel, doar denumirea formatiunilor politice difera, in scopul de a induce votantii in eroare.
    fost necesari 31 de ani , ptr. aajunge la acesta concluzie is deznodamnat. Sa presupunem , ca ne „revenim ‘ din acest impas negru. dar oare cat timp ne este neceasar, sau mai corect , cate generatii trebuie sa mai sufere? ti alesii is „clientela lor politica

    octombrie 1, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.