VIDEO. Diana Șoșoaca, de sub Arcul de Triumf: ”Poporul român se va scula”

VIDEO. Diana Șoșoaca, de sub Arcul de Triumf: ”Poporul român se va scula”

martie 10, 2021 1

Senatorul Diana Șoșoacă a chemat oamenii în stradă pentru a protesta împotriva prelungirii stării de urgență și a tuturor restricțiilor. Câteva persoane s-au adunat la Arcul de Triumf din Capitală să susțină pledoaria împotriva măsurilor de protecție în pandemie.

„Este obligatoriu să ieșiți în stradă pentru că trebuie să vă apărați libertatea. Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea. Polițiștii sunt complici la crima împotriva poporului român. Poporul român se va scula și vă va pedepsi. Peste un an sau doi ne vor obliga să cumpărăm vaccinul care va costa 1.500 de lei. Ăsta e adevărul care vi se ascunde. Peste tot în lume, milioane de oameni ies în stradă.

Useriștii aduc globalismul în România, iar PNL și UDMR îi susțin. Genocid. Cer PÎCCJ să inițieze un control la toate spitalele, solicit exumarea tuturor morților de covid, efectuarea de necropii și deschiderea dosarelor penalelor împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat”, a declarat Diana Șoșoacă, miercuri seara, la Arcul de Triumf, citată de Realitatea Plus.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “VIDEO. Diana Șoșoaca, de sub Arcul de Triumf: ”Poporul român se va scula”
  1. Avatar

    Danut Mogos

    Și eu m-am vaccinat la data și ora programata rapelul la fel În ROMANIA

    martie 11, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.