Categoria COCOŞ. Crin Antonescu

octombrie 31, 2009 6

Domnul Antonescu se plinge tot mai des. Simbata, la Arad, de pilda – se plinge ca TBasescu si MGeoana nu vor sa vina sa il infrunte, eventual la televizor:

Sper ca pana cand romanii vor trebuie sa aleaga, domniile lor (Traian Basescu si Mircea Geoana – n.r.) vor avea curajul si vor veni sa discutam fata in fata, nu doar in discursuri in care vorbesc singuri si in care din nou doresc sa promita, in cazul lui Mircea Geoana sau sa ameninte, in cazul lui Traian Basescu

Domnul Antonescu anticipeaza ca in viitorul imediat vom fi martorii urmatorului fenomen:

accentuarea eforturilor conjugate ale sustinatorilor de stat ai lui Traian Basescu si privati ai lui Mircea Geoana de a-i convinge pe romani ca nu au alta posibilitate decat a alege intre Traian Basescu si Mircea Geoana.

E, pe undeva, de inteles iritarea candidatului PNL. Inteleg ca se poate plinge pt ca TB il evita (a propos, de cind a inceput campania, nu cred ca TB i-a rostit de mai mult de 3-4 ori numele lui CA!), dar mi-e cam neclar de ce se plinge ca si MGeoana il lasa in offside. Nu defilau impreuna, ca doi mitici vampiri politici alaturi de Klaus Johannis?

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
6 comments on “Categoria COCOŞ. Crin Antonescu
  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.