Magda Bistriceanu, fosta imagine a PSD, către Băsescu: Happy Birthday, Dear Mister President!

noiembrie 4, 2009 0

A fost vedeta afişelor şi clipurilor PSD în urmă cu doi ani. Iar liderii social-democraţi, în frunte cu preşedintele Mircea Geoană erau nedezlipiţi de ea, la mitinguri, recepţii, conferinţe la Romexpo. E vorba de Magda Bistriceanu, femeia simbol pentru poporul social-democrat găsită în mulţime de Liviu Dragnea, după cum mărturisea într-un interviu acordat pe blog jurnalistului Cristian Şuţu.
bistriceanu sursa: facebook
Au trecut anii, răstimp în care presa a scris că Magda Bistriceanu ar fi fost curtată să intre în PNL de prim-vicepreşedintele Ludovic Orban. Fără prea mult succes, pentru că aceasta nu s-a colorat în galben.
S-ar putea însă fi dobândit simpatii portocalii. Sau cel puţin pentru preşedintele Traian Băsescu. Doamna Bistriceanu a ţinut astăzi de dimineaţă pe contul de facebook, să îi ureze „La mulţi ani!”, şefului statului. I-a trimis o felicitare electronică. Atât şi niciun comentariu pe această temă.
magda-vox
Cum îi descria Magda Bistriceanu pe cei doi principali prezidenţiabili în urmă cu doi ani în interviul pentru Palatul Şuţu:
– Cristian Sutu: Cum l-ai descrie pe Traian Băsescu?
– Magda Bistriceanu: O persoană care ştie unde să ţintească. Mizează pe omul simplu din popor care se bucură dacă dai mina cu el.
– Cristian Şuţu: Dar pe Mircea Geoană cum l-ai descrie?
– Magda Bistriceanu: O persoană care ştie ce vrea.
– Cristian Şuţu: Ce vrea?
– Magda Bistriceanu: Mă pui să fac discursuri electorale. Vezi mesajele din campanie. Ce vrea tot românul: pentru pensionari un trai decent.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.